Katalog_Higiena_Doju.cdr

8 PREPARATY DO HIGIENY POUDOJOWEJ 01-5474 Agrisol DipLactis Agrisol DipLactis+ 75 - preparat do dipingu, 5 kg Agrisol DipLactis+ 75 - preparat do dipingu, 10 kg Agrisol DipLactis+ 75 - preparat do dipingu, 20 kg Nazwa/typ 1/108 1/40 1/24 78,00 144,00 267,00 01-5481 01-5482 01-5590 Kod produktu 01-5482 Agrisol DipLactis+ to gęsty diping oparty na kwasie mlekowym z ekstra dodatkami pielęgnującymi, przeznaczony do pielęgnacji strzyków po doju, gotowy do użycia. Dzięki dużej ilości składników pielęgnujących i nawilżających chroni strzyki przed zmianami skórnymi, uelastycznia skórę strzyków oraz zapobiega jej wysychaniu i pękaniu. Ma przyjemny zapach melisy lekarskiej. Barwi na widoczny kolor fioletowy, równomiernie kryjąc strzyki i tworząc warstwę ochronną zabezpieczającą przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Agrisol DipLactis+ Cena [zł] Agrisol DipLactis 71 - preparat do dipingu, 1 kg 5 kg Agrisol DipLactis 71 - preparat do dipingu, 10 kg Agrisol DipLactis 71 - preparat do dipingu, Agrisol DipLactis 71 - preparat do dipingu, 20 kg Nazwa/typ 1/10/240 1/90 1/40 1/24 17,50 73,00 136,00 258,00 01-5896 01-5473 01-5474 01-5586 Kod produktu Cena [zł] Agrisol DipLactis to preparat na bazie kwasu mlekowego przeznaczony do pielęgnacji strzyków po doju, gotowy do użycia. Dzięki obecności kwasu mlekowego i sorbinowego preparat dobrze chroni strzyki przed zmianami skórnymi, podrażnieniami i stanami zapalnymi. Zawiera glicerynę i lanolinę. Przeznaczony do higieny wymion, w celu prewencji przed mastitis u bydła mlecznego oraz do utrzymania w dobrej kondycji skóry strzyków. Ma przyjemny zapach melisy lekarskiej. Kolor jasnoczerwony - równomiernie kryje skórę strzyków, tworzy ochronną warstwę - widoczny także na czarnej skórze strzyków, ułatwia kontrolę obsługi. Stosować w formie nierozcieńczonej. Po naniesieniu preparatu za pomocą kubka dipingowego nie wycierać. Unikać kontaktu ze ściółką do momentu całkowitego wyschnięcia. Specjalna formuła zapobiegająca skapywaniu produktu po zastosowaniu. Substancje czynne: kwas mlekowy – 0,4% (4g/L), składniki powierzchniowo czynne anionowe <5%. Substancje czynne: kwas mlekowy 0,4% (4 g/L), składniki powierzchniowo czynne anionowe <5%.

RkJQdWJsaXNoZXIy NzMzMTIw